Horoscoop Leeuw januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Leeuw : Een moeilijke maand, gebruik jouw gezond verstand zoveel mogelijk deze maand. Laat je niet door jouw emoties onderuit halen, maar blijf objectief denken.

Liefde en Relaties

Volgens je sterrenbeeld moet je je deze maand richten om onderdeel van de oplossing te zijn in plaats van het probleem. Raap jezelf bij elkaar en ga over tot actie! Onderzoek je gevoel als je bemerkt dat iets je tegenhoudt. Probeer het deze keer anders op te lossen dan dat je voorheen deed Respecteer dat iedereen anders is. Focus op wat we gemeen hebben op een hoger spiritueel niveau. Focus op geluk, liefde en wijsheid.

Gezondheid

De vorige maand eindigde je actief en kon je op veel gebieden resultaten behalen. Daarom zal je aan het begin van de maand de neiging hebben even wat meer te ontspannen. Er is aan het begin van de maand intense planetaire activiteit en die kan je zeker gebruiken om ontwikkelingen af te dwingen. De Leeuw zal samen met de planeten in staat zijn om hand in hand het leven op te zoeken. Zakelijk is het een prima periode, waarbij je goed samenwerkt en mensen opzoekt waar je prima mee samen kunt werken. Ook andere relaties kunnen goed verlopen.

Het maakt niet uit wat voor soort relatie jij met iemand hebt, de fantastische energie zal zorgen dat je veel gedaan krijgt en mensen je waarderen om wie je bent. De 2de zal de Volle Maan veel energie geven, waardoor je spiritueel sterk bent. Je kunt voorspellende dromen ervaren en er kunnen hogere energieën aan je geopenbaard worden. Gebruik deze, omdat ze je de juiste ingevingen geven. Een andere krachtige energie komt vanuit de Zon in de Maagd, die een vierkant vormt met Uranus in de Stier.

Er is flink wat aarde-element, die je kunt gebruiken om problemen op te lossen door logisch na te denken en je gezonde verstand te gebruiken. Pas op dat je niet te bureaucratisch bezig bent, omdat dit zorgt dat je star kunt worden. Je kunt dan details minder goed bekijken en fouten maken.

Leeuw januari 2023

Aan het begin van het jaar voel je je wat langzaam. Het kan lijken alsof de tijd stilstaat, wat zich toont in je werk. Maak je geen zorgen, je kan je focussen op relaties waarin je groot succes kan verwachten.
Als het gaat om communicatie dan zult u in januari een sterk verlangen voelen om te staan voor waar u in gelooft. Dat kan voor de Leeuw als een voordeel worden beschouwd, omdat ze nu in staat zijn om vooral op het werkgebied van het leven te bereiken wat ze willen. Er kan echter ook een probleem optreden wanneer ze een zelfde gezaghebbende persoon tegenkomen. Zo’n onschuldig gesprek zou gemakkelijk tot een lelijk betoog kunnen leiden. Als enkele vergaderingen uitlopen, raak dan niet gefrustreerd. Dat kan van tijd tot tijd gebeuren. Praat met uw partner of een vriend en ga naar een bal. Het is de sociale gebeurtenis van het jaar en de sfeer is echt de moeite waard. U hoeft zich geen zorgen te maken. Artsen zullen u geen kwaad doen, integendeel, ze kunnen u helpe

Carrière

Je lijkt deze maand ondernemingen en doelen succesvol te kunnen behalen, mits jij je focust op de meest belangrijke en je hebt soms de hulp van anderen nodig. Onthoudt dat niet alles op jou manier kan gaan en jij je soms diplomatiek moet opstellen. Een uitdaging die je al langere tijd hebt uitgesteld, komt opnieuw aan bod. Dit keer ga je ervoor, ook als dit een concurrentiestrijd oplevert. Er ontstaan onomkeerbare effecten in je dagelijks leven, maar dit proces verloopt langzaam en geleidelijk.

Financiën

Je krijgt extra ondersteuning van je collega’s waardoor je weinig moeite lijkt te hebben met het bereiken van doelen. Je harde werken lijkt te worden beloond en een zakenreis kan je ook iets opleveren. Probeer zoveel mogelijk risicovolle acties uit te stellen. Je inkomsten lijken deze maand ook wat te dalen, of zijn je uitgaven juist vergroot?

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *