Horoscoop Leeuw februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Leeuw: Jij bent zoals altijd zeer scherpzinnig. Dat laat je maar weer eens blijken deze maand door een ingewikkelde situatie zonder slag of stoot op te lossen.

Liefde en Relaties

De liefde zal deze maand dynamisch, opwindend en onvoorspelbaar zijn.

De band met je partner zal versterkt en verdiept worden. Er is romantiek, passie en opwinding in je relatie. Grijp de diepgang in je relatie ook aan om je gevoelens te uiten.

De single Leeuw zal snel relaties aan kunnen gaan, die warm aanvoelen. Nieuwe kansen op relaties dienen zich gemakkelijk aan, omdat je nou eenmaal opvalt. Je zoekt nabijheid, ook in vriendschappen.

De tijd met familie lijkt vooral gericht te zijn op het oplossen van conflicten en problemen. Vooral oudere gezinsleden lijken een oorzaak te zijn voor de conflicten.

Advies

De 5de zal de communicatief sterke Mercurius een fantastische energie delen met de sensitieve en luxe Weegschaal. Je kunt prima voor jezelf zorgen, maar let op dat je niet te egocentrisch wordt. Probeer balans te vinden in de interacties met andere mensen. Beter kan je vragen hoe zij het doen en welke suggesties ze hebben. Blijf bescheiden en plaats jezelf niet teveel op de voorgrond. Tot laat in de maand zal je sensitief en sensueel zijn en wordt er aangeraden creatief bezig te zijn.

Dit kan op verschillende gebieden zijn, zoals schrijven, muziek, schilderen of andere kunstzinnige vormen. De 6de zal je bevallige Venus in jouw teken terechtkomen. Je kunt dan zeer charmant zijn en bent in staat zowel in familie, bij vrienden als in de liefde veel positiviteit te brengen. Het wordt een periode van liefde, maar ook van een vergroting van je inkomsten. De 10de t/m 15de ben je qua gezondheid sterk en kun je eventuele kwetsuren of ziektes aanpakken. Je bent actief en doet er alles aan gezond te blijven of te worden. De 16de t/m de 21ste gebeuren er veel nieuwe dingen. Je kunt voldaan en trots zijn bij de dingen die je nu ontwikkelt of uitvoert.

De 25ste t/m de 29ste bereik je vooral in de liefde veel en is er niet alleen kans op verbetering van een huidige relatie, maar kunnen singles ook een grotere kans maken op een nieuwe partner. Met name de ambitieuze Saturnus zal vanaf de 28ste positiviteit brengen, omdat deze uit retrograde beweging stapt. Je intuïtie zal scherp zijn en je bent rationeel zeer sterk, waardoor het een prima tijd is om nieuwe doelen te stellen en deze uit te voeren. Ook kan je nadenken over wat je in de toekomst kunt gaan doen.

Leeuw februari 2023

Februari maakt je onverzettelijk. De Leeuw heeft maling aan de consequenties en staat altijd voor wat hij wil. Dit kan een conflict veroorzaken, welke vele vriendschappen kan verwoesten. Aan de andere kant mis jij geen gevoel van perspectief. Daarom komen sommige mensen naar jou voor eerlijk advies.
In februari zou de Leeuw echt moeten leren om compromissen te sluiten, hoewel ze de situatie vaak als onoplosbaar beschouwen. U kunt een neergang ervaren in uw privéleven, maar in uw carrière zult u het goed doen. U zult ook blij zijn als u uw vrije tijd doorbrengt met het gezin. In het gezelschap van geliefden komt u tot andere gedachten. Het is tijd om ongebruikte kleding uit te zoeken, als uw kast echt vol is. Wees niet barmhartig. U hoeft zich geen zorgen te maken. Artsen zullen u geen kwaad doen, integendeel, ze kunnen u helpe

Financiën

Je lijkt deze maand ondernemingen en doelen succesvol te kunnen behalen, mits jij je focust op de meest belangrijke en je hebt soms de hulp van anderen nodig. Onthoudt dat niet alles op jou manier kan gaan en jij je soms diplomatiek moet opstellen. Een uitdaging die je al langere tijd hebt uitgesteld, komt opnieuw aan bod. Dit keer ga je ervoor, ook als dit een concurrentiestrijd oplevert. Er ontstaan onomkeerbare effecten in je dagelijks leven, maar dit proces verloopt langzaam en geleidelijk.

Gezondheid

Je krijgt extra ondersteuning van je collega’s waardoor je weinig moeite lijkt te hebben met het bereiken van doelen. Je harde werken lijkt te worden beloond en een zakenreis kan je ook iets opleveren. Probeer zoveel mogelijk risicovolle acties uit te stellen. Je inkomsten lijken deze maand ook wat te dalen, of zijn je uitgaven juist vergroot?

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *