Horoscoop Leeuw december 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor december 2022 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw december 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop December 2022 Leeuw: Trek je eens een paar keer terug deze maand om de situatie van een afstandje te kunnen beoordelen. Je zult tot verbazingwekkende conclusies komen.

Liefde en Relaties

De relatie van de Leeuw lijkt harmonieus en romantisch te zijn. Door goed te blijven communiceren, zal de relatie deze maand ook zo blijven. De single Leeuw lijkt de liefde te kunnen vinden in hun naaste sociale kring. Het lijkt erop dat het nu niet de tijd is om grote beslissingen op het gebied van liefde te maken. Binnen de familie lijkt disharmonie te ontstaan. Dit lijkt vooral te komen doordat buitenstaanders zich met jullie zaken bemoeien. Er kunnen conflicten tussen oudere gezinsleden ontstaan.

Gezondheid

Er wordt voor de Maagd aangeraden je lichaam meer kracht te geven door veel met water bezig te zijn. Niet alleen het drinken van water, maar ook door geregeld te zwemmen, te douchen of in bad te gaan. Ook waterbehandelingen kunnen effectief zijn. Je moet je nu al wapenen tegen de koude of natte periode die er aankomt. Zorg voor voldoende vitaminen en mineralen om te zorgen dat je de griep niet al in Deze maand krijgt en al helemaal niet in combinatie met corona.

Ben je eenmaal kwetsbaar, dan zal ook dit virus veel meer kans krijgen. Voor kwetsbare mensen wordt aangeraden de griepprik te nemen, zodat je in de winter niet alsnog problemen krijgt. Wil je dit niet, zorg dan voor gezonde producten. Vrouwen hoeven zich minder zorgen te maken. Zij zullen optimistisch en sterk zijn en er zijn bij een verantwoord leefpatroon weinig complicaties.

Voor de man wordt aangeraden geregeld te sporten en een gezond leven na te streven. Je hebt de neiging mensen te imponeren met spierbundels, maar dit wordt afgeraden, omdat dit later tot overgewicht kan leiden, omdat spieren zich in vet omzetten.

Leeuw december 2022

December heeft een positieve invloed op je lange termijn relaties – de Leeuw is erg serieus maar ook verantwoordelijk, wat zijn partner waardeert. Gebruik deze vaardigheden ook in je baan, waarmee je alles recht zet wat je in het verleden hebt verkeerd hebt gedaan en dat is ook hoe je het respect van je collega’s verdient en weer zal leiden.

In de laatste maand van dit jaar kan de Leeuw tijdens de lange winteravonden genieten van comfort en ontspanning. U zult zich ook uw oude vrienden herinneren en het contact met hen weer verfrissen. U bent tenslotte van nature een sociaal en nieuwsgierig type. U kunt december wijden aan zelfontplooiing en het verbeteren van uw lichaamsbouw.

Carrière

Voor de Leeuw is het jaar wellicht nog wat traag geweest. Er was voor jouw gevoel misschien wel weinig vooruitgang. Je werd eigenlijk een soort van gedwongen om tijd te nemen voor je keuzes maakte en acties ondernam. Gelukkig kun je nu de vruchten van je harde werken plukken en mede hierdoor krijg je weer nieuwe energie. Wellicht stippel je een nieuw pad voor de toekomst uit, met nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarnaast kan het zijn dat jij je meer aangetrokken voelt tot het spirituele en je intuïtie. Optimisme en vooruitgang, dat lijkt voor de Leeuw centraal te staan deze maand.

Financiën

Niet alleen je persoonlijke sociale contacten, maar ook het management en je naaste collega’s lijken je niet echt te ondersteunen. Hierdoor is deze maand niet echt positief voor je carrière. Daarnaast kun je het gevoel hebben dat je harde werken niet naar behoren wordt beloond. Je financiële inzicht is goed en je intuïtie is ook sterk, mede hierdoor kunnen je inkomsten door onverwachte bronnen worden verhoogd.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *