Horoscoop Leeuw augustus 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor augustus 2022 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw augustus 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Augustus 2022 Leeuw: Deze maand ontdek jij waar jij je al die tijd al onbewust tegen verzet. Je wordt je er eindelijk van bewust. Wees op je hoede, het kan heel verrassend zijn.

Liefde en Relaties

De Leeuw in een relatie lijkt een pittige maand te krijgen door miscommunicatie en meningsverschillen. Gelukkig lijkt het aan het einde van de maand te verbeteren en zijn jullie in staat om weer meer tot elkaar te komen. De single Leeuw lijkt geen behoefte te hebben in het aangaan van een nieuwe relatie.

Je gezin blijft ook in augustus op de eerste plaats staan en jij zorgt voor harmonie binnen de familie.

Gezondheid

Een Leeuw verbruikt heel erg veel energie en zal dit deze maand ook zeker doen. Het is erg belangrijk om verbruikte energie weer aan te vullen. Het is raadzaam er heel verstandig mee om te gaan. Je hebt de neiging teveel vlees en brood te eten en minder fruit en groenten. Het is raadzaam vers vruchtensap te drinken. Druiven zijn zeer goed. Heb je moeite om te slapen, dan is het verstandig later op de avond kruidenthee te drinken.

Met name honing en fruitsuikers zijn zeer goed hierbij, maar deze kan je ook met een ouderwetse warme melk bereiden. Ga ook geregeld de natuur in en vooral om te joggen of te wandelen. Heb je de kans, die dit dan het liefst in de ochtenduren, omdat je dan je lichaam gelijk al actief maakt en dit heeft een gunstige werking op de verdere dag.

Voor de vrouw kan een bepaalde chronische ziekte verergeren. Tracht niet teveel te werken en belast je niet teveel. Je immuunsysteem kan namelijk zwakker worden en vooral als je stress ondervindt. Gebruik je middelen hiertegen, doe dit dan alleen op doktersadvies. De man dient zijn energie er uit te gooien door een kracht- of vechtsport.

Dit helpt niet alleen gewicht kwijt te raken, maar versterkt je lichaam. Er wordt aangeraden havermout en granaatappels te eten, omdat deze een gunstige werking op je bloedspiegel hebben.

Leeuw augustus 2022

De laatste zomermaand zal een romantische periode worden. De Leeuw kan genieten van het samen zijn, zeker samen met zijn partner, want hij in staat om echte liefde en passie te laten zien in de hele maand augustus. Complimenten strelen je ego, wat helemaal niet slecht is, maar wees bedacht op gemakzucht.

Helaas zal deze maand niet positief zijn, het tegendeel is echter waar. Externe invloeden zullen ervoor zorgen dat de Leeuw hun werktempo vertraagt en ze hebben veel in te halen. Vergeet de vakantie in augustus, u zult de achterstand moeten wegwerken en de voorgaande misstappen moeten oplossen.

Carrière

Voor de Leeuw lijkt augustus vooral de maand te worden die draait om het vieren van het leven. Je hecht veel waarde aan je innerlijke kind en bent niet bang om dit te uiten. Daardoor ervaar je veel liefde, ben je vrijgevig en heb je een open hart. Dit alles past geheel natuurlijk bij jou. Jij geniet het meest van het leven als je jouw innerlijke kind kunt laten zien aan anderen! Halverwege de maand lijken er mogelijkheden te zijn waarbij jij voor jezelf moet afvragen of je hier plezier uit kunt halen en of dit bij je ware aard past. Zo ja, pak die kansen dan vooral aan.

Financiën

Er lijken wat veranderingen te gaan gebeuren, of je zit midden in de veranderingen. Hierdoor is het eerst even lastig om je draai te vinden, maar uiteindelijk zal het je goed doen. Je harde werken wordt ook gewaardeerd.

Op financieel gebied lijkt het een pittigere maand te worden dan normaal. Gelukkig zijn er van alle kanten mensen die je hierin wel willen ondersteunen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *