Horoscoop Leeuw april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Leeuw zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Leeuw april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Leeuw: Als er problemen optreden, zorg er dan deze maand voor dat deze duidelijk worden. Dan is de oplossing vaak al voor iedereen zichtbaar.

Liefde en Relaties

De Leeuw in een relatie kan een prima relatie behouden deze maand, mits de Leeuw ruimte biedt voor de gevoelens van zijn partner. Er kunnen conflicten ontstaan, mede door je persoonlijke ambities en/of carrière. Zorg voor een goede communicatie, ook over emoties. De single Leeuw lijkt mogelijkheden te krijgen op sociale gelegenheden.

Binnen de familie kan sprake zijn van onverschilligheid, wat kan leiden tot verschillen binnen de familie.

Gezondheid

Voor de man wordt aangeraden je partner niet al te jaloers te maken. Dit kan averechts werken, waardoor uiteindelijk jij ook jaloezie kunt voelen. Singles doen er goed aan om minder branie te hebben en niet te dominant te zijn, omdat vrouwen anders geen relatie met je aan durven te gaan. Op seksueel gebied zal de Volle Maan de 1ste periode veel invloed op je hebben. Deze kan al vroeg in de maand op emotioneel gebied passionele energie op je afsturen.

Daardoor ben je niet alleen erg intiem in de liefde, maar kan je genieten van een partner die jou op kan winden. Je bent misschien wel bezitterig, maar dit vind een sekspartner juist erg spannend en opwindend. Je kunt zeker tot de 12de sensueel zijn en zal er alles aan doen een partner te verwennen en lief te hebben. In de periode van de 13de t/m 18de zal je erg romantisch zijn en vind je het fijn mysterie op te zoeken en mensen te verleiden.

De Nieuwe Maan zal je wel eens belasten, omdat je niet alleen passie belangrijk vindt, maar ook een spirituele band met je partner. Niet iedereen is daar van gediend en dat kan dan teleurstellingen geven. September is een intense maand vol intimiteiten en fantasieën, maar ook een van emoties die jou wel eens tot last kunnen zijn.

Leeuw april 2023

Het voorjaar staat in het teken van je carrière wat betekent dat april vol energie is. De Leeuw moet focussen op zijn carrière waar hij zijn kunst van argumenteren goed tot zijn recht laat komen. Maar wees voorzichtig en gebruik met mate. Veel stress kan leiden tot scherp sarcasme en bitterheid. In april zal uw humeur geweldig zijn en niets zal het kunnen verpesten. Zelfs niet het feit dat er misschien een kleine bedrieger in uw omgeving zal opduiken. De horoscoop is nu vooral gunstig voor actieve atleten, omdat dit een periode is waarin ze de grootste vooruitgang kunnen boeken. De Leeuw kan natuurlijk rekenen op steun van hun naasten. Iedereen zal u bijstaan. Het werktempo ligt hoog, maar de stress krijgt u er vandaag niet onder. Los elk probleem rustig op. Niet elke dag is de beste dag. Wanhoop niet als de dingen van tijd tot tijd niet gaan zoals u had gepland. U bent geen machine; uw lichaam heeft op zijn minst van tijd tot tijd rust nodi

Carrière

De Leeuw lijkt zich in april meer te gaan richten op de filosofie van het leven. Je zoek een diepere betekenis achter wat je hebt gedaan tot zover en waar je naar toe werkt. Daarnaast komt er een situatie op je pad wat ervoor zorgt dat je mentaal alert wordt. Deze situatie is niet per se negatief, het is alleen anders dan je gewend bent. Je zult je persoonlijke ambities niet onafhankelijk kunnen nastreven. Je bent anderen nodig om vooruit te komen en het is dan ook van belang dat je afstemt op de ambities en gevoelens van anderen.

Financiën

Je lijkt op het gebied van carrière een hoogtepunt te bereiken. Je lijkt ook te worden beloond voor je eerdere werkzaamheden. Aan het eind van de maand word je ondersteund door je collega’s.

Op financieel gebied lijkt turbulent het juiste woord te zijn in april. Je zorgt ervoor dat de behoeften van je gezin kunnen worden nagestreefd.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Leeuw november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Leeuw zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *