Horoscoop Kreeft oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Kreeft zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Kreeft oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Kreeft: Deze maand ben je in staat anderen mensen te motiveren. Mensen luisteren naar je en nemen jouw enthousiasme bijna vanzelf over. Een goede kans om langdurige contacten te leggen. Maar overdrijf niet te veel.

Liefde en Relaties

De planeten staan gunstig voor de Kreeft in een relatie, want passie en romantiek wordt versterkt. Daarnaast lijkt het erop dat er sociale gelegenheden zullen zijn, waarbinnen jullie relatie groeit. De single Kreeft ook goede kansen, doordat de assertiviteit wordt gestimuleerd. Daarnaast lijkt de single Kreeft ook wat meer behoefte te krijgen aan genegenheid. Binnen de familie lijkt er een positieve en gelukkige sfeer te zijn, waarin de mogelijkheid is om elkaar te stimuleren en motiveren tot groei en ontwikkeling.

Gezondheid

Er zijn flink wat beschermende planeten, die zorgen dat mensen kracht ondervinden om sterk in het leven te staan en bedreigingen het hoofd te bieden. Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. Er zijn grote tegenstellingen tussen mensen die verantwoord in het leven staan en mensen die gangbare normen en waarden overtreden. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Zon zal vooral de 1ste drie weken kracht bieden en gezamenlijk met planeten in aardetekens bescherming bieden. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat.

Dat wordt er daarna niet beter op, omdat Saturnus eind Deze maand en Pluto begin oktober ook uit deze retrograde beweging gaan. Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Kreeft oktober 2022

Als je voelt dat relaties ver van je af staan, geeft oktober je de tijd om dit recht te zetten. De Kreeft stopt zijn energie in het harmoniseren en kalmeren van relaties. Je voordeel is je vriendelijke gedrag. Maar je moet belangrijke beslissingen uitstellen.

In oktober zullen de sterren u veel zelfbeheersing geven en u zult deze zeker nodig hebben. Single-Kreeften hebben een grote kans om in deze periode hun soulmate te ontmoeten. De horoscoop adviseert om niets te overhaasten. Het is mogelijk dat u dit jaar geen nieuwe kans krijgt. Als het gaat om familie dan zal de situatie vredig zijn.

Carrière

Je sociale kring lijkt al jouw tijd en energie op te slokken deze maand. Gelukkig haal je er meer energie uit dan dat je er instopt, maar er is weinig tijd voor je ‘eigen’ dingen. Halverwege de maand wordt je gestimuleerd om emotionele verbintenissen aan te gaan. Hierbij kijk je niet alleen dicht bij jezelf, maar in het hele universum. De tweede helft van de maand wordt je ook gestimuleerd om nieuwe uitdagingen in je basis aan te gaan. Is jouw fundering nog sterk genoeg?

Financiën

Het lijkt erop dat de Kreeft kansen zal krijgen om zich te bewijzen tegenover collega’s en het management. Het zal je niet veel moeite kosten om deze kansen te grijpen en mede hierdoor worden de werkrelaties versterkt.

Op financieel gebied lijkt het een gunstige maand te worden, doordat er financiële meevallers worden voorspeld. Investeringen lijken zich terug te winnen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Kreeft juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Kreeft zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *