Horoscoop Kreeft februari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor februari 2023 voor Kreeft zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Kreeft februari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Februari 2023 Kreeft: Jij krijgt deze maand die informatie te horen waar je al zolang en vol spanning op wacht. Er valt een steen van jouw hart als blijkt dat alles in orde is.

Liefde en Relaties

Je houdt je gedachten voor jezelf zodat je zelf je emoties en gedachten weer kunt leren begrijpen.

De Kreeft in een relatie heeft deze maand alles voor zijn partner over. Je lijkt voor een grote emotionele verandering te staan die positief gaat uitpakken.

De single Kreeft heeft deze maand mogelijkheden om relaties aan te gaan. Er lijkt een keerpunt te komen waarbij serieuze en constructieve relaties de overhand gaan nemen.

Er is geen harmonie te vinden binnen de familie. Kinderen hebben de neiging om onwenselijk gedrag te laten zien. Om de familiesfeer zo stabiel mogelijk te houden zul je hier veel tijd en energie in moeten stoppen.

Gezondheid

De 7de t/m de 10de is een periode om jezelf te verwennen en gas terug te nemen. Mars gaat deze periode retrograde in de Ram bewegen en dit kan wat stress brengen. Met name als jullie een zeer druk leven leiden, kan dit storingen geven. Beter neem je wat rust en laat je problemen voor wat ze zijn. Dat zal meer opluchting geven en zorgen dat er minder fout gaat en ook dat mensen minder kritisch zijn. De 13de t/m de 16de speelt je intuïtie een belangrijke rol. Luister hier dus goed naar en ga geen dingen doen, die niet goed voelen.

Vertrouw op je gevoel en laat je ratio minder prominent aanwezig zijn. De Nieuwe Maan kan de 17de t/m de 19de zorgen dat emoties onder druk staan. Je hebt de neiging om dingen verkeerd uit te leggen en conflicten op te zoeken. Met name sociale media, mailtjes en apps kunnen dan voor problemen zorgen. De 23ste en 24ste zijn prima dagen als je met iets nieuws wilt starten. De energie is er goed voor, wacht dus niet langer. De 27ste komt Mercurius in de mysterieuze en spirituele Schorpioen. Deze zorgt ervoor dat je wilt onderzoeken en experimenteren en nieuwe dingen wilt ontdekken. Let op dat de Schorpioen de neiging kan hebben dingen niet altijd op een aardige wijze op te lossen.

Je hebt een drang om mensen te stalken of op een andere wijze negatief te bejegenen. Over het algemeen kan je de energie goed gebruiken en op vele gebieden nieuwe dingen activiteiten bedenken. Je bent sympathiek en liefdevol naar mensen die in jouw hart zitten, maar ook naar mensen met wie of voor wie je werkt. De 30ste doe je er goed aan voorzichtig te zijn met nieuwe ondernemingen.

Kreeft februari 2023

Komende februari geeft je het gevoel dat je in elke situatie je eer moet redden. Het wereldbeeld van de Kreeft is realistisch. In het geval dat iemand hem kwetst, zal hij zijn gevoelens voor zich houden. Hij deelt zelfs zijn liefdesgevoelens met niemand. Februari zal gepaard gaan met de sterke invloed van Venus. Dat betekent dat het voor de Kreeft heel gemakkelijk is om met mensen om te gaan. Vooral singles kunnen daar goed gebruik van maken, omdat contact leggen met het andere geslacht gemakkelijker voor hen zal zijn. De horoscoop belooft ook veel liefde en romantiek voor degenen die in een langdurige relatie zitten. U moet alle onafgemaakte zaken zien af te ronden. Later krijgt u er misschien problemen mee. Weersta de verleiding om belangrijke beslissingen te nemen of iets te veranderen. Dat zal niet goed uitpakke

Carrière

Het is beter om deze maand instemmend en bemiddelend te werk te gaan dan onafhankelijk en vastberaden. Door voldoende rust en ontspanning kun je ervoor zorgen dat je mentale gezondheid stabiel blijft. Het verleden kan je gaan inhalen, waar je mee kunt gaan worstelen. Probeer terug te keren naar het hier en nu en richt je op de toekomst.

Financiën

Je bent in staat om je beste beentje voor te zetten en je lijkt een rustige werkomgeving te hebben. Je collega’s ondersteunen je in het behalen van je doelen op carrièregebied. Er lijken zich ook een aantal kansen aan te dienen. Het lijkt erop dat je een onverwachte financiële meevaller krijgt deze maand, maar dat lijk je aan het eind van de maand weer nodig te zijn.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Kreeft november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Kreeft zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *