Horoscoop Kreeft april 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor april 2023 voor Kreeft zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Kreeft april 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop April 2023 Kreeft: Het is de binnenkant die telt. Uiterlijke schijn kan uitermate misleidend zijn, in elke situatie. Blijf in contact met jouw gevoel, zodat je weet wat die binnenkant inhoudt.

Liefde en Relaties

De relatie van de Kreeft lijkt spiritueler te worden. Door je sterke intuïtieve gevoelens maak je keuzes over je relatie, samen met je partner. De single Kreeft lijkt op zoek naar idealistische liefde en spirituele harmonie. De kans is dan ook groot dat je de liefde kunt vinden bij spirituele bijeenkomsten. Deze maand lijkt vriendschap ook voldoende te zijn.

Binnen de familie zorgen oudere familieleden voor disharmonie en onrust.

Gezondheid

Over het algemeen ben je verleidelijk en charmant. Op seksueel gebied zal Mercurius vanaf de 5de je liefdesleven verbeteren, waardoor er meer ruimte voor erotiek is. Je krijgt vanaf deze periode een levendige fantasie en zal spannende dingen bedenken. Daarbij zal de 1ste week ook de Maan veel liefde delen en dit zorgt voor passie en avontuur. Heb je een sekspartner die hiervan houdt, dan zal het een prima periode worden om elkaar seksueel te verwennen.

Let op dat Pluto storend werkt, zodat je teleurgesteld kunt raken als een partner niet voldoende geeft. Het is een maand om een zielsverwant te ontmoeten. Vanaf de 17de is er een periode, waarin je door de energie van de Nieuwe Maan verleidelijk bent. Je vindt het fijn om te flirten en kunt het leven als een film zien, wat zowel positief als negatief uitwerkt. Vanaf de 27ste ben je erg veeleisend. Een partner moet dan alles uit de kast halen om jou seksueel te kunnen prikkelen.

Kreeft april 2023

April blast nieuw leven in je relaties. Als je problemen had met communicatie, maak je geen zorgen. Alles zal veranderen. Je hebt nu geen woorden nodig, want de communicatie met je partner en familie is ideaal. Maar de Kreeft moet zijn carrière niet vergeten. Als je er geen aandacht aan besteed, kan het op een mislukking uitlopen. Deze maand zullen de sterren Kreeften helpen bij het ontwikkelen van hun communicatievaardigheden. Daarnaast zult u geen gebrek aan vastberadenheid en zelfvertrouwen hebben. U kunt het op verschillende gebieden gebruiken. April belooft ook succes in de sport. Het is nu bijvoorbeeld een perfect moment om met een dieet te beginnen en iets met uzelf te doen als u verlangt naar verandering. Wees gewoon geduldig en voorzichtig wanneer het werk stagneert en het een tijdje duurt om af te maken. Frisse lucht zal u beter doen voelen. Als u geen sportfan bent, ga dan tenminste een eindje wandelen. Als u zich niet goed voelt, probeer dan te ontspannen en te meditere

Carrière

In april lijkt de Kreeft zich meer bezig te gaan houden met zijn carrière en professionele groei. Gelukkig zorgt de tijd en energie die je hierin steekt voor nieuwe, interessante contacten. Dankzij je sluwheid en je intuïtieve gevoelens wind je met je scherpe opmerkingen iedereen om je vinger. Probeer een situatie vanuit meerdere kanten te bekijken en stap er met een open kijk in. Om volledige professionele groei te ondergaan zul je toch moeten samenwerken met anderen.

Financiën

Op het gebied van carrière lijk je een grote professionele groei te ondergaan. Je collega’s ondersteunen je om doelen te bereiken. Je voelt je tevreden over je carrière en op de werkvloer lijkt harmonie te zijn.

Ondanks de familiaire problemen, lijkt je familie wel een positieve invloed te hebben op je financiën. Investeringen lijken te risicovol te zijn.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Kreeft juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Kreeft zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *