Horoscoop Boogschutter september 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor september 2022 voor Boogschutter zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Boogschutter september 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop September 2022 Boogschutter: Mis je enige opwinding in jouw leven? Denk deze maand nog eens goed na, het is toch niet zo lang geleden dat je naar deze rust verlangde. Geniet ervan zolang het duurt.

Liefde en Relaties

De Boogschutter in een relatie lijkt een harmonieuze maand tegemoet te gaan, waarin romantiek en passie voorop staan. De single Boogschutter lijkt de liefde te vinden in culturele omstandigheden. Er is een grote kans dat de liefde die op je pad komt aanhankelijk zal zijn.

Binnen de familie lijken er conflicten te zijn tussen verschillende oudere familieleden. Dit zorgt voor een negatieve sfeer binnen de familie.

Gezondheid

Het 1ste deel van de maand geeft Venus energie zowel qua liefde als in je carrière. Je wilt veel delen en vindt het fijn als een ander iets teruggeeft. Mensen die dit minder ervaren, kunnen minder lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben uit te breken en avontuur te zoeken. Zakelijk gezien versterkt Venus je uitstraling, waardoor je populair kunt zijn en zeker geen grijze muis bent. Je dient op te passen dat je niet teveel met je kwaliteiten te koop loopt, omdat mensen jou arrogant vinden.

Veel andere tekens zijn bezig met de perikelen van de wereld, als gevolg van de Maan in de Vissen en de Maagd die prominent aanwezig is. Jij bent daar minder mee bezig en gaat je eigen gangetje. Vanaf de 7de word je beïnvloed door de energie van Saturnus en Uranus, die verbonden zijn met de Maan. Hierdoor ben je zeer nuchter en weet je dat rationaliteit het beste is. Dit deel van de maand zullen liefdevolle gevoelens naar voren komen, waarbij je een sterke energie voelt.

Deze komt vanuit de krachtige Maan, die verbonden is met Jupiter en Pluto. Tijdens de eerste weken van de maand heb je zakelijk gezien veel ambities en enthousiasme. Als je partner daar in meegaat, zal je zeer gelukkig zijn en kan je veel met de ander delen. Gaat je partner er niet in mee, dan kun je bepaalde gevoelens ervaren, waarbij je de behoefte hebt uit te breken. Communiceer en probeer er achter te komen, waarom je partner er niet in meegaat.

Boogschutter september 2022

In September kun je herfst depressie tegenkomen, maar als je in je eigen natuur blijft helpt dat. De Boogschutter zal rust en welbehagen vinden in activiteiten als paddenstoelen zoeken, of herfst decoraties maken. Als iets niet goed gaat, houd je hoofd koel en leer van fouten.

In september kunt u positieve energie verwachten op het gebied van relaties. Vooral Boogschutters die single zijn moeten hun ogen open houden. Volgens de horoscoop is er een kans om uw soulmate te ontmoeten. In uw omgeving zullen ineens verschillende potentiële partners zijn. Kies zorgvuldig en laat u niet beïnvloeden door de roze-bril.

Carrière

Voor de Boogschutter lijkt september onder andere in het teken te staan van carrière. Er lijken namelijk veranderingen aan te komen, vanwege nieuwe uitdagingen op je pad. Je probeert je wellicht vast te houden aan de positie die je nu hebt verworven, maar het aangaan van een nieuwe uitdaging kan juist goed voor je zijn. Je intuïtie lijkt het opnieuw bij het juiste eind te hebben, dus ga vooral op je gevoel af deze maand.

Financiën

Aangezien voor de Boogschutter september in het teken staat van carrière, is het dan ook niet zo verwonderlijk dat je een grote professionele groei lijkt te doorstaan. Dit zal niet gemakkelijk zijn, want deze groei ontstaat door het aangaan van uitdagingen. Gelukkig krijg je steun van je collega’s.

Op financieel gebied lijk je een goede maand te krijgen, mede door het aangaan van uitdagingen. Je bent niet bang om risico’s te nemen en investeringen te doen, maar ga hier wel verstandig mee om.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Boogschutter juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Boogschutter zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *