Horoscoop Boogschutter oktober 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor oktober 2022 voor Boogschutter zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Boogschutter oktober 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Oktober 2022 Boogschutter: Er zijn deze maand veel manieren om persoonlijk geluk te vinden. Jij vindt waarschijnlijk veel genoegen in het helpen en ondersteunen van andere mensen.

Liefde en Relaties

De Boogschutter heeft de leiding in de relatie deze maand. Mede hierdoor is er veel mogelijkheid tot passie binnen de relatie. De single Boogschutter zal genoeg kansen krijgen. Voor de single Boogschutter is het dan ook van belang om pas op de plaats te zetten en zich niet te haasten om een relatie aan te gaan.

Binnen de familie lijkt op het oog alles prima, maar bemoeienis van buitenaf kan roet in het eten gooien. Het zal de Boogschutter niet alleen veel tijd, maar ook veel energie kosten om de harmonie terug te brengen in de familiesfeer.

Gezondheid

Het 1ste deel van de maand geeft Venus energie zowel qua liefde als in je carrière. Je wilt veel delen en vindt het fijn als een ander iets teruggeeft. Mensen die dit minder ervaren, kunnen minder lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben uit te breken en avontuur te zoeken. Zakelijk gezien versterkt Venus je uitstraling, waardoor je populair kunt zijn en zeker geen grijze muis bent. Je dient op te passen dat je niet teveel met je kwaliteiten te koop loopt, omdat mensen jou arrogant vinden.

Veel andere tekens zijn bezig met de perikelen van de wereld, als gevolg van de Maan in de Vissen en de Maagd die prominent aanwezig is. Jij bent daar minder mee bezig en gaat je eigen gangetje. Vanaf de 7de word je beïnvloed door de energie van Saturnus en Uranus, die verbonden zijn met de Maan. Hierdoor ben je zeer nuchter en weet je dat rationaliteit het beste is. Dit deel van de maand zullen liefdevolle gevoelens naar voren komen, waarbij je een sterke energie voelt. Deze komt vanuit de krachtige Maan, die verbonden is met Jupiter en Pluto.

Tijdens de eerste weken van de maand heb je zakelijk gezien veel ambities en enthousiasme. Als je partner daar in meegaat, zal je zeer gelukkig zijn en kan je veel met de ander delen. Gaat je partner er niet in mee, dan kun je bepaalde gevoelens ervaren, waarbij je de behoefte hebt uit te breken. Communiceer en probeer er achter te komen, waarom je partner er niet in meegaat.

Boogschutter oktober 2022

Je herfstdepressie is weg en je kan een oktober vol romance en emoties verwachten. De Boogschutter laat zijn vriendelijke kant zien aan zijn partner, familie en vrienden. Dit kan hem helpen om problemen in relaties te voorkomen. Vergeet niet, rusttijd die je in je eentje doorbrengt is erg belangrijk.

Uw vermogen om beslissingen te nemen zal langzamer worden in oktober. Dat is te wijten aan de sterke invloed van Mercurius. Vanwege uw omslachtigheid zou u een interessante kans kunnen missen. Maar maakt u zich geen zorgen, er zal een nieuwe kans komen. Daarom kan elke Boogschutter genieten van de positieve energie in hun privéleven. U zult met uw partner genieten van romantiek en harmonie.

Carrière

Deze maand lijkt voor de Boogschutter vooral in het teken te staan van ontspanning. Probeer deze maand rust voor jezelf in te bouwen, want het is van belang dat jij weer even op kunt laden. In de tweede helft van de maand lijkt je energie hervat te zijn en pak je jouw dagelijks leven en drukte weer op. Het is ook de maand om tijd door te brengen met je naasten en doelen en dromen achterna te gaan. In de tweede helft van de maand wordt het contact met je onderbewustzijn versterkt.

Financiën

Voor de Boogschutter worden verschillende kansen op ontwikkeling verwacht. Daarnaast dienen zich mogelijk ook doorgroeimogelijkheden aan. Je kunt ook de kans krijgen om een andere richting op te slaan. Overweeg eerst alles zorgvuldig voor je daadwerkelijk van baan verandert. Op financieel gebied lijkt het stabiel te blijven, mits er voldoende aandacht is voor de financiën

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Boogschutter november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Boogschutter zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *