Horoscoop Boogschutter juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Boogschutter zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Boogschutter juli 2022 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Juli 2022 Boogschutter: Er is deze maand iets dat je dwarszit en waar je geen vinger achter krijgt. Probeer het eens vanuit een heel ander standpunt te bekijken.

Liefde en Relaties

De relatie van de Boogschutter lijkt wat vlak te zijn. Blijf goed communiceren en sluit hierin ook compromissen voor elkaar. Even er tussenuit lijkt ook goed te werken. De single Boogschutter lijkt de liefde op het werk te kunnen vinden. Binnen de familie lijkt een positieve, vrolijke en hartelijke sfeer te zijn.

Financiën

Let echter op dat we te maken krijgen met bepaalde planeten die zorgen voor opstand en conflictueuze energieën. Daardoor zijn er zeker waarschuwingen te plaatsen. De schaduwplaneet Rahu zal nog krachtig doorwerken en met een aantal krachtpatsers aan zijn zijde zal deze erg veel invloed hebben op wetenschappers, politici en andere gezagsdragers.

Daardoor zal Deze maand een maand zijn, waarin mensen actief en inventief op zoek zijn naar mogelijkheden om het coronavirus aan te pakken. De Volle Maan kan echter de 1ste week voor grote problemen zorgen, omdat ziektes meer kans hebben zich te ontwikkelen. Dit geldt niet alleen voor corona, maar ook voor andere ziektes die zich kunnen openbaren. Ik gaf al eerder aan dat het coronavirus halverwege Deze maand sterker zal worden als Jupiter uit de retrograde beweging gaat.

Blijf dus oppassen mensen! Je hebt het volste recht om een eigen mening over het coronavirus te hebben, maar laat wel iedereen in zijn of haar waarde. Ook anderen mogen denken en voelen wat ze willen. Opstandigheid zal deze periode een grote rol spelen.

Boogschutter juli 2022

Als er activiteiten zijn die je altijd al eens hebt willen proberen is juli de juiste tijd om dit te doen. Op dit moment zal de Boogschutter zich moeten focussen op sportieve activiteiten, waarin hij zonder al te veel moeite succes zal boeken. Elke vorm van sport is een goede manier om stereoypes uit te sluiten.

Na de vorige hectische periode zal de Boogschutter eindelijk zijn welverdiende rust krijgen. Maak een reis met vrienden of plan een vakantie. In juli zal de situatie op het werk plaats maken voor rust, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het missen van informatie tijdens uw afwezigheid. Uw gezondheid zal ook heel sterk zij

Familie en Huis

De Boogschutter lijkt zijn wereld te hebben uitgebreid. Je ziet en ervaart zoveel mogelijkheden, zoals reizen of studeren. Doordat dit zo overweldigend kan zijn, kan het voor de Boogschutter wenselijk zijn om een plan te maken en je te concentreren op één ding tegelijk. Door te veel dingen tegelijk te doen loop je het risico om niet alles eruit te halen wat erin zit.

Carrière

Binnen je carrière zul je ondersteund worden door je collega’s. Vooral mensen op creatief gebied zullen een positieve maand tegemoet gaan.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Boogschutter november 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor november 2022 voor Boogschutter zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *