Horoscoop Boogschutter januari 2023

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor januari 2023 voor Boogschutter zal het meest succesvol zijn. Doe mee aan risicocases, zelfs als het om praktische grappen gaat. Niet ontspannen, begin januari worden uw tegenstanders geactiveerd. Maak je klaar voor hun verraderlijke acties. Horoscoop Boogschutter januari 2023 – liefde, carrière, werk, financiën, geld, familie, gezondheid, relatie.

Algemeen

Maandhoroscoop Januari 2023 Boogschutter: Onderdruk deze maand jouw gevoelens niet. Dat leidt tot frustraties die zich kunnen uiten in knallende hoofdpijn of een enorme ruzie die nergens overgaat.

Liefde en Relaties

Je hart zit op de juiste plek deze maand. Neem tijd voor jezelf om te reflecteren en verbinding met jezelf te maken op een dieper niveau. Om de kans te vergroten dat iets werkelijkheid wordt wat je graag wilt, schrijf het op. Deel dit met andere mensen waardoor je de uitkomst positief beïnvloedt. Concentreer op hoe jij je voelt, niet op hoe iets een ander beinvloedt. Als je intentie goed is zal het effect op anderen ook goed zijn.

Gezondheid

Het 1ste deel van de maand geeft Venus energie zowel qua liefde als in je carrière. Je wilt veel delen en vindt het fijn als een ander iets teruggeeft. Mensen die dit minder ervaren, kunnen minder lekker in hun vel zitten en het gevoel hebben uit te breken en avontuur te zoeken. Zakelijk gezien versterkt Venus je uitstraling, waardoor je populair kunt zijn en zeker geen grijze muis bent. Je dient op te passen dat je niet teveel met je kwaliteiten te koop loopt, omdat mensen jou arrogant vinden. Veel andere tekens zijn bezig met de perikelen van de wereld, als gevolg van de Maan in de Vissen en de Maagd die prominent aanwezig is.

Jij bent daar minder mee bezig en gaat je eigen gangetje. Vanaf de 7de word je beïnvloed door de energie van Saturnus en Uranus, die verbonden zijn met de Maan. Hierdoor ben je zeer nuchter en weet je dat rationaliteit het beste is. Dit deel van de maand zullen liefdevolle gevoelens naar voren komen, waarbij je een sterke energie voelt. Deze komt vanuit de krachtige Maan, die verbonden is met Jupiter en Pluto. Tijdens de eerste weken van de maand heb je zakelijk gezien veel ambities en enthousiasme.

Als je partner daar in meegaat, zal je zeer gelukkig zijn en kan je veel met de ander delen. Gaat je partner er niet in mee, dan kun je bepaalde gevoelens ervaren, waarbij je de behoefte hebt uit te breken. Communiceer en probeer er achter te komen, waarom je partner er niet in meegaat.

Boogschutter januari 2023

De Boogschutter moet voorbereid zijn op het feit dat hij veel belangrijke beslissingen moet nemen, met name in zijn carrière. Als je eraan zat te denken om van baan te wisselen is januari de beste tijd om dit te doen. Maar wees hier nuchter in, anders kon je beslissing je wel eens tegenvallen. Januari brengt mensen die geboren zijn onder dit teken een rustige periode, vooral als het gaat om carrière. De sfeer in werkomgevingen zal aangenaam zijn met een gemiddeld werktempo. U zult zelfs enthousiast zijn om naar het werk te gaan. Boogschutters kunnen deze maand gebruikmaken van zelfstudie. U zult uw vrije tijd voornamelijk doorbrengen met uw partner en familie. U zult zich het beste voelen als u met hen bent. Wees niet verdrietig of boos als u de taak niet kunt afmaken. Dat kan iedereen overkomen. Vandaag is heel geschikt voor intellectueel gebaseerde activiteiten. Neem de tijd om zelf wat te gaan lere

Carrière

Je bent meer zelfstandig en autonoom, emotioneel en mentaal stabiel en hebt extra energie. In je thuissituatie ontstaan gebeurtenissen die je uitlokken tot actie. Probeer eerst alles op een rijtje te zetten en te kijken waar je wel gelukkig van wordt, voor je radicale keuzes gaat maken. Eind februari lijkt er iets groots en indrukwekkends te gaan gebeuren.

Financiën

In februari lijkt je carrière even stil te staan. Probeer contacten aan te gaan met je collega’s om voor een stabiele basis te zorgen. Dit helpt om toekomstige problemen aan te pakken. Financieel lijkt het ongeveer halverwege de maand weer iets aan te trekken. Probeer deze maand risicovolle beleggingen en ondernemingen te voorkomen.

Controleer ook

Post Image

Horoscoop Boogschutter juli 2022

Het begin van de maand volgens de horoscoop voor juli 2022 voor Boogschutter zal het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *